Fri. Sep 30th, 2022
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

waar vind ik de lekkerste peulvruchten

Waar kan ik de lekkerste peulvruchten voor mijn dieet vinden?

Waar kan ik de lekkerste Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel voor mijn dieet vinden? Dit is een van de meest gestelde vragen over een eiwitrijk, suikerarm en vezelrijk dieet. We weten allemaal dat er een aantal uitstekende bronnen van vezels zijn, met name peulvruchten, en verschillende goede bronnen van kalium, magnesium, calcium, vezels, eiwitten, vitamine B en D, ijzer, zink, magnesium, selenium en chlorofyl (voor groene groenten) . Peulvruchten zijn helaas niet de enige voedingsbron. In feite zijn ze verkrijgbaar in zowat elke variëteit aan groentevariëteiten en peulvruchten die je maar kunt bedenken.

Welke peulvrucht moet ik aan mijn dieet toevoegen? Veel experts zijn het erover eens dat kikkererwten, zwarte bonen, linzen, bruine bonen, adzukibonen en spliterwten uitstekende keuzes zijn. Sommige experts raden zelfs aan pompoenpitten in hun dieet op te nemen, maar dat kan enigszins extreem zijn, omdat pompoenpitten een zeldzaam en exotisch ingrediënt zijn. Het ding om te overwegen is dat het typische Amerikaanse dieet niet altijd de hoeveelheden peulvruchten bevat die nodig zijn om aan de voedingsbehoeften te voldoen. Maar als u een nier- of leverdieet volgt, zou een peulvrucht zinvol zijn.

Welke soorten peulvruchten moet ik eten? Er zijn verschillende veel voorkomende soorten, waaronder: zwarte bonen, bruine bonen, limabonen, kikkererwten, spliterwten, adzukibonen, garbanzo bonen, enz. Sommige experts eten gedroogde bonen graag als tussendoortje of als peulvrucht. Dat zijn kleine, gedroogde bonen die worden gebruikt in soepen, sauzen, chili, enz. Andere mensen eten graag peulvruchten uit blik, zoals spaghetti (in Italië ook wel "ticos" genoemd), of peulvruchten uit "pannenkoek", zoals zwarte bonen. Ik hou persoonlijk van de ingeblikte "pannenkoek" -variëteit.

De meeste mensen merken dat ze een grote verscheidenheid aan peulvruchten kunnen eten, als ze ze niet te gaar koken, wat leidt tot hun hoge gas- en oliegehalte. Er is echter een manier om de hoeveelheid voedsel die ‘goed’ is te verhogen en de hoeveelheid ‘slecht’ te verminderen, terwijl je toch van veel smaak en vezels geniet: kook je voedsel in kokosolie. Dit zal u helpen meer voeding binnen te krijgen en uw bloedsuikerspiegel op peil te houden. Sommige deskundigen raden ook aan om in plaats van voorverpakte peulvruchten te kopen, ze "bereid" te bestellen via postordercatalogi, van bedrijven die notenproducten leveren, zoals Black via Green. Dit soort bedrijven hebben vaak een grote verscheidenheid aan peulvruchten die qua voedingswaarde voldoende, vetarm, cholesterolvrij en glutenvrij zijn.

Andere dingen om te onthouden bij het zoeken naar een "peulvrucht" voor uw dieet: kook ze niet te lang, kook uw groenten niet te gaar (ze moeten gaar genoeg zijn) en sla ze niet helemaal over. Omdat veel mensen voor hartgezondheid en andere doeleinden op peulvruchten vertrouwen, is het belangrijk dat ze in hun ware vorm worden gegeten. Gekookte en gedehydrateerde "purees" van bonen kunnen geweldige alternatieven zijn. Als je in de supermarkt geen "gepureerde" peulvruchten kunt vinden, probeer dan wat gedroogde of verse tomaten toe te voegen aan soepen, stoofschotels of chili.

Veel reformwinkels bieden nu een paar verschillende soorten gedroogde peulvruchten aan, en veel zullen online beschikbaar zijn. Als je geen tijd hebt om naar een winkel te gaan, is het ook een optie om je eten online te bestellen. Bekijk de vele opties die online beschikbaar zijn om de peulvrucht te vinden die bij u past. Hopelijk helpen deze tips je vandaag om een goede peulvrucht voor je dieet te vinden!

Klik door naar de website: valledelsole.nl