Fri. Sep 30th, 2022
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Brochurehouders – Hoe u ze op de juiste manier gebruikt

Er zijn veel soorten brochurehouders op de markt. Ze zijn gemaakt van imitatiehout, plastic of metaal en kunnen meerdere brochures bevatten. Meestal zijn dit soort rekken gerangschikt in lagen en rijen en nemen ze een groot oppervlak aan de muur in beslag. Hoewel dit soort rekken geweldig zijn voor het weergeven van meerdere brochures, kunnen ze ook veel ruimte in beslag nemen. Als u uw displayruimte wilt maximaliseren, moet u proberen deze houders in de buurt van specifieke koopwaar te plaatsen .

brochurehouders

Brochurehouders hebben twee belangrijke voordelen: ten eerste houden ze uw brochures rechtop en ten tweede zorgen ze ervoor dat uw brochures er netjes uitzien. U moet voorkomen dat u brochures op de verkeerde plek of ondersteboven legt. U moet ze ook niet verkeerd vouwen, omdat ze zullen scheuren en scheuren. Een nette stapel van uw brochures in een houder kan de algehele aantrekkingskracht van uw winkel vergroten en klanten geïnteresseerd houden. Een goed gepositioneerd en aantrekkelijk display is echter niet het enige voordeel van het gebruik van brochurehouders.

Het tweede voordeel van brochurehouders is dat ze helpen om uw brochures er netjes uit te laten zien. Ze kunnen in een lade of in een kast worden geplaatst en toch gemakkelijk worden verplaatst. Als alternatief kunt u een enkele stapelhouder kiezen en deze naast uw displaystandaard plaatsen. De enkelstapelige houder kan worden gebruikt om uw brochures te vervoeren. Een effen exemplaar kan worden gebruikt, maar het is het beste om het aan te kleden met een schattige kleine uitsparing. U kunt oogverblindende kleuren en lettertypen gebruiken om de aandacht van de klant te trekken.

Klik hier: Displayshop