Fri. Sep 30th, 2022
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Tips voor het kopen van een wastafelkraan

wastafel kraan

Een Sanitairkiezer wastafelkraan is onmisbaar in je badkamer en je hebt keuzemogelijkheden die passen bij je persoonlijke smaak en budget. Er zijn veel opties beschikbaar, van klassieke hendels tot modernere stijlen. U kunt kiezen uit een breed scala aan afwerkingen en materialen. De kwaliteit en levensduur van een wastafelkraan is belangrijk en bepaalt de waarde ervan. Gezien de kosten van een wastafelkraan, wilt u misschien een goedkoper model overwegen, dat minder kost, maar niet zo lang meegaat als de duurdere.

Centerset badkamerkranen passen in wastafels met drie gaten en hebben twee handgrepen die tien centimeter uit elkaar zijn geplaatst. Sommige hiervan hebben ook twee handgrepen die op een plaat van 6 inch zijn gemonteerd. Badkamerkranen met één handgreep worden geleverd met één handgreep en zijn perfect voor configuraties met één gat. Centerset-kranen zijn het populairst voor configuraties met twee en drie gaten. Ze zijn ontworpen om perfect op de bestaande gaten van uw wastafel te passen.

Badkamerkranen voor wandmontage zijn beschikbaar voor vrijstaande en opbouwwastafels. Wandkranen hebben een aparte wandafvoer en kraan nodig. Ze vereisen een diepe gootsteen en voldoende vrije ruimte voor de wastafel. Wijdverspreide kranen passen op driegats wastafels. De breedte varieert van 15 tot 16 inch, dus kies een kraan met dezelfde afmetingen als je wastafel. Dit bespaart u tijd en geld!

Link naar de website: https://sanitairkiezer.nl/