Sun. Jul 3rd, 2022
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Visie Makelaardij helpen consumenten al meer dan 30 jaar in de Verenigde Staten. Vision Brokers Services, opgericht in 1999 in New York City, heeft een staf van professionals en consultants die een uitgebreide reeks diensten bieden voor oogzorg en onderwijs. Het Vision Brokers Services-team is opgericht door Dr. contactlenzen technologieën.

Visie-makelaarsdiensten zijn ontworpen om consumenten in alle leeftijden en rangen en standen te helpen. Visietherapie is een van de primaire specialisatiegebieden van Vision Brokers Services en biedt zowel algemene als gespecialiseerde oogzorg voor een uitgebreide reeks aandoeningen en aandoeningen, inclusief maar niet beperkt tot astigmatisme, presbyopie, cataract en diabetische retinopathie. Naast zichttherapie biedt Vision Brokers Services een uitgebreide reeks producten en diensten voor algemene oogzorg, waaronder contactlenzen en speciale brillen en contactlenzen.

Vision-makelaarsdiensten bieden ook een uitgebreide reeks educatieve producten en diensten, variërend van eenvoudige trainingsprogramma’s tot educatieve producten en diensten op maat die zijn ontworpen om de gezichtsscherpte te verbeteren of te behouden. Het Vision Brokers Services-team biedt ook een uitgebreide reeks producten en diensten die zijn ontworpen om specifieke zichtproblemen te verbeteren of te corrigeren. Vision Therapy en Vision Education-producten en -diensten zijn beschikbaar voor zowel patiënten als ouders, en zijn online of telefonisch beschikbaar. Voor patiënten en ouders bieden Vision-bemiddelingsdiensten een volledige reeks visuele apparatuur, waaronder op maat ontworpen brilmonturen, contactlenzen en speciale oogbescherming voor kinderen. Vision Brokers biedt ook een complete lijn van producten en diensten voor professionele atleten en sporters, inclusief bifocale en contactlenstechnologie, en speciale oogbescherming voor wedstrijd- en topsporters.

Visiemakelaardij biedt ook onderwijs aan het publiek en kan door individuen of groepen worden opgeroepen om te helpen bij voorlichting en behandeling. Het Vision Brokers Services-team biedt visie-educatie en training aan onderwijzers, leerkrachten, coaches, ouders, bedrijfseigenaren en zorgverleners.

Visiebemiddelingsdiensten kunnen ook worden ingeschakeld door organisaties, verenigingen en groepen om een ​​geïntegreerde benadering van oogzorg te bieden. Het Vision Brokers Vision Education-team zet zich in om individuen en groepen te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een effectieve visiezorgstrategie op basis van hun visiebehoeften en de specifieke visieproblemen en uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

Visiemakelaarsdiensten bieden ook visie-advies en onderwijs. De Vision Counseling-diensten zijn bedoeld om patiënten voor te lichten, te informeren en op te leiden over visusstoornissen, inclusief preventie en behandeling, en om hen te helpen bij het ontwikkelen van een visiezorgplan dat is aangepast aan hun individuele behoeften.

Vision Brokers biedt ook receptbeheer aan, dat helpt bij het bevorderen van een algehele gezonde levensstijl door het gebruik van dagelijkse gezonde praktijken en het gebruik van vision-producten, zoals brillen en contactlenzen. Visietherapie-diensten richten zich op de behoeften van mensen met een verslechterende visie en bieden de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van medische behandelingen, waaronder lasertherapie en bifocale contacten, om een ​​goed zicht te verbeteren en te behouden.

Visiemakelaars, waaronder visiebemiddeling en zichttherapie, staan ​​hoog aangeschreven bij verzekeringsmaatschappijen en zijn zeer betaalbaar. Visiebemiddeling en visietherapieproducten en -diensten helpen ervoor te zorgen dat u het allerbeste op het gebied van oogzorg krijgt van een deskundig en meelevend personeel dat om u geeft.

Vision Brokers is een onafhankelijk bedrijf, maar zet zich nog steeds in om de kwaliteit van leven voor al haar klanten te verbeteren. Vision Brokers vindt dat iedereen de kans verdient om gezond te leven. Als gevolg hiervan streeft Vision Brokers ernaar om al haar klanten het hoogste niveau van zorg en service te bieden.

Het Vision Brokerage-team bestaat uit experts op het gebied van oogzorg en oogtherapie, evenals een ervaren verkoopteam. Het Vision Brokers Vision Education-team werkt nauw samen met artsen om uitgebreide programma’s te ontwerpen en te leveren die de kwaliteit van uw leven verhogen en u uw onafhankelijkheid en vitaliteit teruggeven.

Visiebemiddeling en visietherapieproducten en -diensten zijn te vinden bij veel visietherapieklinieken of bij Vision Brokers zelf. Vision Brokerages kan uw programma aanpassen aan uw specifieke behoeften en doelen.