Sun. Jul 3rd, 2022
visie makelaardij
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Visie makelaardij Services, LLC (“VBM”), een nationaal geregistreerde effectenhandelaar, is gevestigd in Stamford, Connecticut, met een aantal kantoren en honderden geregistreerde vertegenwoordigers in het hele land. Vision Brokerage Services, LLC is gespecialiseerd in het leveren van een verscheidenheid aan financiële producten en diensten aan investeerders. De makelaarsdiensten van Vision omvatten investeringsadvies, financiële planning, investeringsbeheer, belastingplanning, portefeuillebeheer en verzekeringsaanbod. Vision biedt ook een aantal onafhankelijke en geïntegreerde diensten op het gebied van financiële planning en vermogensbeheer.

Visiediensten worden aan investeerders aangeboden via onafhankelijke makelaars die onafhankelijk eigendom zijn van en beheerd worden. Vision bezit of beheert geen brokerage-accounts. Vision biedt deze diensten aan via de onafhankelijke makelaars waarmee zij nauw samenwerkt en die doorgaans lid zijn van de National Association of Security Dealers, Incorporated. Vision biedt onafhankelijke makelaars diensten, waaronder onderzoek op het gebied van investeringen en bedrijfsplanning, advies over investeringen en bedrijfsontwikkeling, investeringsbankieren, resultatenrekeningen, balansen en kasstroomanalyse, vermogensbeheer, creditcard- en leningplanning en andere financiële diensten, inclusief advies over pensioen en investeren.

Vision levert deze diensten door het aangaan van transacties tussen de makelaars en de investerende partijen. Vision levert een breed scala aan diensten en producten aan haar leden en onafhankelijke opdrachtgevers.

Vision is een van ‘s werelds grootste bedrijven voor vermogensbeheer. Vision biedt financieel beheer en investeringsbeheer aan duizenden individuele beleggers en miljoenen institutionele beleggers. Vision beheert de financiële activa van Vision-leden.

Vision biedt ook financiële planningsdiensten aan leden. De professionals op het gebied van beleggingsbeheer en financiële planning van Vision werken nauw samen met het beleggingsbeheerteam van Vision om strategische beleggingsbeslissingen te nemen die de rijkdom van de Vision-leden en hun gezinnen helpen vergroten. Vision heeft een aantal investeringsbeheerprogramma’s voor zowel kleine als grote investeerders. Vision heeft ook een actief partnerschap met een non-profitorganisatie die tot doel heeft financiële hulp te bieden aan mensen met een hoge nood.

Vision heeft ook een aantal onafhankelijke financiële adviesbureaus die onafhankelijke financiële planning en investeringsbeheerdiensten leveren aan individuele beleggers en aan grote institutionele beleggers. Vision biedt een breed scala aan onafhankelijke financiële planning en vermogensbeheerdiensten aan haar klanten. Vision heeft een sterk klantenbestand en wordt door verschillende branchegenoten ook wel “de Amerikaanse IRA van beursvennootschappen” genoemd. Vision is de enige onafhankelijke beleggingsbeheerder die wordt erkend als een onafhankelijke en volledige dochteronderneming van The Investment Company Institute.

Vision heeft ook een groep Independent Marketing Associates die nauw samenwerken met Vision en het investeringsmanagementteam van Vision. Vision-marketingspecialisten helpen Vision-makelaars bij het ontwerpen en uitvoeren van effectieve advertentiestrategieën om investeerders te bereiken. De reclame-inspanningen van Vision helpen het vertrouwen van investeerders in de producten en diensten van Vision te vergroten en te behouden en zijn bedoeld om klantenbehoud en verwijzingen te vergroten.

Vision biedt ook een scala aan diensten die zijn ontworpen om haar leden en hun gezinnen te onderwijzen. De online nieuwsbrieven van Vision worden op grote schaal gebruikt om investeerders te informeren over producten, evenementen en nieuwe aanbiedingen van Vision-makelaars. Vision publiceert ook regelmatig nieuwsbrieven en webinars om te communiceren met en investeerders te informeren over nieuwe aanbiedingen van Vision.

Vision biedt ook financiële diensten en educatieve tools aan haar leden en onafhankelijke klanten. Vision biedt een verscheidenheid aan informatie op haar website en biedt seminars en trainingsprogramma’s om investeerders op te leiden en onderwijs en training te geven over investeringsbeheer. Vision doet ook onderzoek en verspreidt marktgegevens en informatie om investeerders te helpen bij het nemen van goede investeringsbeslissingen.

Vision biedt een verscheidenheid aan pensioenbeleggingsopties aan haar klanten. Vision biedt ook investeringsplanning en pensioenrekeningen aan haar leden. Vision biedt vermogensbeheerdiensten en financiële adviesdiensten om leden te helpen bij het plannen van hun pensionering. Vision biedt ook financiële planningsdiensten en educatieve tools om haar leden technieken voor beleggingsbeheer te leren.

Vision biedt ook een scala aan boekhoudkundige en boekhoudkundige diensten om beleggers te helpen de prestaties van de door haar beheerde portefeuilles te volgen. Vision biedt ook diensten voor belastingplanning en belastingvoorbereiding om investeerders te helpen de belastingen op investeringen te verlagen.

Vision is de arm van Vision voor beleggingsbeheer. Vision is de arm voor beleggingsbeheer van Vision Financial Group, Inc., een financieel adviesbureau gevestigd in Scottsdale, Arizona.