Sun. Jul 3rd, 2022
seo expert
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Braden Siemer groeide op in Zuid-Californië en werkte een groot deel van zijn leven aan SEO voor bedrijven als Xerox en Dell.

Nu als freelance schrijver en tekstredacteur voor zijn hele leven, stond SEO altijd aan de rand van zijn werk. Tegenwoordig is SEO echter zijn belangrijkste focus geworden. Braden hebben, samen met andere ervaren SEO- en historische optimalisatie-experts bij HubSpot, Aja Frost, Victor Pan en Amanda Sellers een programma gemaakt dat is ontworpen om iedereen te leren hoe een SEO-expert te worden. De manier waarop Braden het beschrijft, is alsof je een uienzak neemt en alle lagen openritst, zodat je de oorzaak van het probleem kunt zien en eruit kunt knippen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in SEO, is de reden waarom SEO een steeds evoluerend veld is, fascinerend. Allereerst zijn SEO-experts het erover eens dat de reden waarom zoekmachines werken zoals ze werken, is dat mensen er voor informatie op zijn gaan vertrouwen. Omdat het een relatief nieuw veld is, zijn de algoritmen die zoekmachines gebruiken om te bepalen waar uw website op de resultatenpagina moet verschijnen, niet op een zinvolle manier gestandaardiseerd. Dit betekent dat er in de loop van de tijd veranderingen zullen plaatsvinden en dat die veranderingen bijna nooit goed zijn. Een manier om uw website relevant te houden en de pagerank van Google hoog te houden, is door de kunst van SEO te begrijpen en te beheersen.

Als het pad van Braden bekend klinkt, verwijst hij naar de expertise van de “in-house” Search Engine Optimization-specialisten die bedrijven van tijd tot tijd inhuren.

Braden en zijn collega’s beweren dat het aannemen van hen een slechte gewoonte is die niet zal resulteren in permanente verandering of optimalisatie op de lange termijn. Ze bieden hiervoor verschillende redenen, waarvan de belangrijkste is dat SEO iets is dat niet alleen constante monitoring vereist, maar ook voortdurende professionele ontwikkeling. De meeste SEO-experts zijn zeer bekwame specialisten in digitale marketing, met een bijna obsessieve focus op het steeds veranderende gezicht van zoekmachineoptimalisatie en internetmarketing. Dit zorgt niet alleen voor een ongeëvenaarde expertise, maar het creëert ook een dynamische en veeleisende werkomgeving waar veel SEO-professionals niet van genieten.

Er is echter nog een ander voordeel aan het inhuren van SEO expert . Als een van de beste weddenschappen die je hebt als het gaat om vertrouwd raken met je concurrentie en hun online inspanningen, kun je er zeker van zijn dat je nooit een ranglijst verliest. In feite ligt de grootste bedreiging voor SEO-succes in het vermogen van kleine bedrijven om de zoekmachines voor de gek te houden door te denken dat ze groter zijn dan ze zijn. De grootste truc die SEO-consultants kunnen uitvoeren, is zoekmachines ervan te overtuigen dat ze veel groter zijn dan ze zijn. SEO-experts zijn zich terdege bewust van deze dreiging, dus werken ze koortsachtig om het tegen te gaan door op de hoogte te blijven van alle trends die uw ranglijst kunnen ontwortelen.

De beste SEO-bedrijven die er zijn, gebruiken een veelheid aan tactieken om op de hoogte te blijven van alle opkomende veranderingen in SEO-ranglijsten en tot op zekere hoogte ook de veranderende smaak van klanten. SEO-experts weten hoe ze door deze veranderende wateren moeten navigeren en waar ze moeten zoeken naar die ongrijpbare hoge ranglijsten die hun bedrijven terug naar de top van de ranglijst van zoekmachines kunnen katapulteren. Het is niet alleen voldoende om een duidelijk begrip te hebben van zoekmachineoptimalisatie – u moet ook kennis hebben van linkbuilding, contentmarketing en PPC, om maar een paar belangrijke componenten van effectieve SEO te noemen.

Als u een SEO-bedrijf inhuurt, kunt u de vruchten plukken van hun vakkennis, wat de echte waarde is van SEO-services. SEO-experts zullen u helpen strategieën en tactieken te begrijpen. Daarnaast bieden SEO-bedrijven u ook toegang tot in-house specialisten, die uw SEO-campagne van een goed begin tot een goed einde kunnen brengen. Als u geïnteresseerd bent in het uitbreiden van uw online aanwezigheid, is het misschien tijd om de hulp in te roepen van een SEO-consultant. Hoewel ze uw acne niet zullen genezen, kunnen ze zeker een grote rol spelen in uw toekomstige succes. Een gekwalificeerde SEO-expert kan u helpen uw website op de goede weg te krijgen.

 

 

Klik om meer te lezen: https://fellmedia.nl/