Mon. Jul 4th, 2022
bezoek de site
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Wanneer u naar bezoek de site gaat, verzamelt u automatisch bepaalde informatie over de computer die u gebruikt, zoals persoonlijke informatie over uw computer, zoals geboortedatum, naam en IP-adres. Zodra dit is gebeurd, worden cookies op de computer geplaatst, waardoor een derde partij (zoals een website) kan bijhouden welke informatie u hen geeft. Als u de website bijvoorbeeld toestemming heeft gegeven om de persoonlijke gegevens op uw computer bij te houden, doen zij dit. Vervolgens sturen ze je een e-mail met de vraag of je cookies wilt inschakelen.

Als u eenmaal uw weg naar internet heeft gevonden, kunt u op de ene site op een zoekknop klikken en een andere bezoeken. Er is meestal een optie op de werkbalk, naast de sitemap, die u laat zien welke sites u heeft bezocht. Als u op de knop klikt, wordt een lijst weergegeven en kunt u klikken op degene waarnaar u terug wilt gaan, zodat u niet elke keer op de links hoeft te klikken als u naar een andere site wilt gaan. Als u de webpagina’s op een bepaalde site wilt bekijken, verschijnt dezelfde optie ook in de werkbalk.

Als u eenmaal de sites heeft die u wilt bezoeken, hoeft u alleen maar op een link te klikken, en deze brengt u naar de pagina van interesse op internet. Met andere woorden, u kunt overal op internet terecht door op een site te klikken en op links te klikken.

Nadat u de sites heeft bezocht, kunt u natuurlijk nog steeds teruggaan naar het grootste deel van internet, maar u kunt niet alleen de websites bezoeken, maar u kunt ook de zoekmachine gebruiken om meer informatie te vinden over de specifieke site die u bent. bezoeken. Net zoals u naar een boek gaat, kunt u met de zoekmachine zoeken naar termen waarin u geïnteresseerd bent.

Het grootste deel van internet kan echter heel anders zijn dan de zoekmachine. Als u de taal niet begrijpt, zult u verbaasd zijn over sommige dingen die op bepaalde sites te koop worden aangeboden, omdat ze wel op de pagina’s op internet beschikbaar zijn, maar niet op de resultaten van zoekmachines.