Sun. Jul 3rd, 2022
google review
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Als eigenaar van een klein bedrijf bent u misschien geïnteresseerd in informatie over hoe u geld kunt verdienen met Google Stars. Immers, met meer mensen die internet gebruiken, zoeken meer bedrijven naar nieuwe manieren om hun klanten en klanten te bereiken. Met dit in gedachten heeft Google een nieuwe functie geïntroduceerd, Google Local genaamd, waarmee eigenaren van kleine bedrijven kunnen zien hoeveel recensies ze voor hun eigen bedrijf hebben geschreven op hun eigen lokale vermeldingspagina. Dit kan buitengewoon gunstig zijn voor eigenaren van kleine bedrijven, maar het is ook een uitstekende manier om verkeer naar uw eigen bedrijf te trekken. Leer met deze handige gids hoe u geld kunt verdienen met Google reviews.

Beoordeling: Het is belangrijk op te merken dat beoordelingen die zijn geschreven door andere eigenaren van kleine bedrijven nergens voor tellen. Door sterren te verdienen voor lokale Google-recensies, verhoogt u uw lokale positie en krijgt u zichtbaarheid op uw doelmarkt. Weet je nog hoe vaak je sterretjes won toen je een kind was? Ze kunnen nog steeds een rol spelen in de toekomst van uw online bedrijf.

Bedrijfspagina: zodra u uw advertentiepagina heeft bekeken, is het tijd om uw advertentie op de markt te brengen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, maar om uw zichtbaarheid te vergroten, moet uw vermelding relevante inhoud bevatten, zoals foto’s en een link terug naar uw site. U moet er ook voor zorgen dat u aan elke foto een korte beschrijving toevoegt om een ​​persoonlijke band met uw bedrijf te creëren. U zou ook moeten overwegen om aan het einde van elke pagina een bronnenvak toe te voegen.

Inzending van bedrijvengids: als uw advertentiepagina actief is, kunt u nu overwegen om uw bedrijf voor advertenties in te dienen bij lokale mappen. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat uw lokale vermelding grondig is beoordeeld en dat er geen fouten zijn. Dien uw vermelding bovendien in bij de volgende gebieden: Gouden Gids, Yahoo Local, Open Directory, Yelp en Foursquare. Dit zijn slechts enkele van de vele directories waarmee u uw vermelding gratis kunt indienen. Zodra u zeker weet dat uw vermelding correct is ingediend, kunt u beginnen met het promoten van uw vermelding om meer sterren te krijgen voor lokale bedrijfsvermeldingen.

Recensies schrijven: Het proces van het schrijven van recensies is eenvoudig. Typ gewoon uw lokale bedrijfsnaam in de zoekmachine, selecteer uw stad en voer vervolgens de trefwoorden in die u gebruikt om het bedrijf te beschrijven. Als je het aantal sterren dat je hebt verdiend wilt verhogen, schrijf dan een recensie na recensie over de ervaring die je hebt gehad met het bedrijf dat je beoordeelt. U kunt ook een link naar uw website opnemen om bekendheid te krijgen met het bedrijf dat u beoordeelt. Uw recensie moet ook zoekwoorden bevatten die betrekking hebben op het bedrijf, zoals ‘restaurant’ bakkerij ‘.

Hoe u geld kunt verdienen met Google: om geld te verdienen met Google, moet u beoordelingen voor uw bedrijf blijven schrijven om uw lokale positie te verbeteren. Uw bedrijf wordt immers misschien nooit gevonden door een individuele zoeker. In plaats daarvan wilt u zich concentreren op het verkrijgen van meer beoordelingen om hoger in de zoekresultaten te scoren en het voor bezoekers gemakkelijker te maken u te vinden. Om deze reden wilt u doorgaan met het schrijven van beoordelingen voor meer lokale bedrijfsvermeldingen totdat u uw doelgroep bereikt. Nadat u enige reputatie heeft opgebouwd, zal uw bedrijf langzaamaan hoger scoren in de zoekresultaten totdat het een groter publiek begint aan te trekken.