Sun. Jul 3rd, 2022
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Er zijn veel opties beschikbaar bij het overwegen van diamantschilderen. In dit artikel bespreek ik enkele diamantschilderpakketten in Nederland. Het diamantschilderproces in Nederland verschilt van het diamantschilderproces in de VS. Hier kijken we zowel naar het Nederlandse proces als naar het diamantschilderpakket in Nederland. De diamanten die bij het schilderen worden gebruikt, worden verbouwd en de gebruikte technieken zijn vergelijkbaar met die bij het diamant schilderen. Het is erg moeilijk voor een onervaren persoon om het hele schilderproces zelf te doen, maar als je iemand hebt die je helpt, zal het veel gemakkelijker zijn.

Diamond Paintings in Nederland kunnen worden gedaan op doekformaten zo groot als 300cm, deze zijn groter dan de diamantschilderijen in de VS. Om het canvas in Nederland klaar te maken voor diamantschilderijen moeten we eerst de lijst voorbereiden. We hebben een canvasmaat nodig die een kwart groter is dan de diamantmaat. Gebruik een klein gaatje en maak het canvas vervolgens nat met het water en druk het gaatje op zijn plaats.

Vervolgens moeten we een goede drukkerij in Nederland vinden. Informeer bij uw kunsthandelaar naar de meest geschikte drukkerij van Nederland en kies de beste voor het maken van de foto op canvas. Print het gewenste ontwerp op het canvas en gebruik hiervoor de full colour druktechniek. Zorg ervoor dat de kleuren dicht bij elkaar liggen en dat de foto’s gedrukt met full colour techniek meer op een foto lijken. Als je het schilderen zelf wilt doen, maak dan de lijst klaar met een mat bord met een transparante lijmlaag.

Als je klaar bent met het voorbereiden en inlijsten van het frame, is het tijd voor het kruissteekpatroon voor diamantschilderen. Volg de instructies op de achterkant van de afbeelding om met het kruissteekpatroon te beginnen. Je moet van buiten naar binnen werken en dan weer achteruit.

Ga door met het kruissteekpatroon voor diamantschilderen totdat je bij de eerste reeks cijfers komt. In de volgende stap moet je met de kleuren werken. Kies de achtergrondkleur en de hoofdkleur. Vervolgens moet je de ringen maken met de diamanten. Werk tot het einde met enkele steken.

Om de diamantschildering en het diamantmozaĆÆek af te maken, moeten we de laatste hand leggen. Voeg de kleine diamanten en de kleine ringen toe over het midden van het belangrijkste kruissteekgebied. De randdiamanten mogen niet te groot zijn. Als ze groter zijn, is de kans groot dat ze de andere kleine diamanten verpletteren en dat ze onleesbaar worden.

Kijk voor meer informatie op https://www.mythofasia.nl/