Sun. Jul 3rd, 2022
Toiletpapier
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Naast andere huishoudelijke nietjes is toiletpapier een onvermijdelijke huishoudelijke noodzaak.

Voor gezinnen die een “niet spatten” -beleid hanteren, kan het gebruik van toiletpapier een hele klus zijn. Gelukkig heeft de uitvinding van dispensers voor toiletpapier dit ongemak kunnen wegnemen. Deze apparaten geven papier rechtstreeks af in de toilettank in plaats van het in een aparte afvalmand te plaatsen.

Net als veel andere zaken in de economie, wordt de “houdbaarheid van het product” op toiletpapier korter naarmate het gebruik toeneemt. Met elke extra rol papier die aan de toeleveringsketen wordt toegevoegd, stijgen de kosten van dit product. Hierdoor wordt het steeds noodzakelijker om de supply chain draaiende te houden om winst te kunnen maken. Door overtollige papierproducten op te slaan, vermijden bedrijven deze kosten en blijven ze dus in bedrijf. Het vermogen van een bedrijf om het hoofd te bieden kan worden aangetast door oppotten en onnodige uitgaven.

Toiletpapierfabrikanten moeten elke keer dat een rol papier wordt verkocht een volksgezondheidsboodschap weergeven. De boodschap moet zijn dat de toeleveringsketen van papier een van de belangrijkste factoren is om de toelevering schoon te houden. Door dit proces duidelijk te begrijpen, zal het publiek zich beter bewust worden van het belang van een schone toeleveringsketen.

Aangenomen wordt dat de Verenigde Staten lijden aan een pandemie-uitbraak van gist genaamd “Candida albicans”.

Als u denkt dat u Candida heeft, is de eerste stap om een uitbraak te voorkomen het weggooien van al het gebruikte toiletpapier en vrouwelijke producten die met de bacterie zijn geïnfecteerd. Een secundaire preventieve maatregel om de verspreiding van de bacteriën te voorkomen, is ervoor te zorgen dat alle leden van het huishouden routinematig worden getest op symptomen van schimmelinfectie. Sommige soorten van de ziekte lijken alleen mensen met een verzwakt immuunsysteem te treffen. Georgia-Pacific en Regions Inc. zijn de fabrikanten van populaire merken gisttestbenodigdheden.

Een nieuwe studie, gepubliceerd door de University of Georgia-College of Medicine, toonde aan dat een significante toename van het aantal gevallen van chronische hepatitis C verband hield met toegenomen niveaus van overmatig zwerfafval en onvoldoende doorspoelen. De onderzoekers suggereren dat overmatig hamsteren kan bijdragen aan chronische leverziekte. In het verleden hebben artsen het overtollige toiletpapier of vrouwelijke producten niet de schuld gegeven van hepatitis. Al enige tijd waren artsen van mening dat er niet genoeg bewijs was voor een verband tussen vrouwelijke producten en hepatitis. Het nieuwe coronavirus-pandemische onderzoek dwingt artsen om de rol van hamsteren en Candida bij het bijdragen aan chronische leverziekte anders te bekijken.

Als de nieuwe coronavirus-pandemie niet wordt gestopt, kan dit leiden tot duizenden mensen met leverproblemen. Georgia-Pacific en andere grote toiletpapierbedrijven verkopen rollen met een dikke witte coating die het vrijkomen van was voorkomt en zo het plastic veilig houdt. Het probleem is dat sommige van deze broodjes slechts drie procent van de werkelijke hoeveelheid gist bevatten. Dit kleine percentage gaat niet door het normale spijsverteringsproces. Deskundigen schatten dat tot een kwart van de mensen die in de plattelandsgebieden van Georgië wonen, last zou kunnen hebben van overtollige gist en Candida.

 

 

 

Klik hier: https://cleanproduct.nl/