Wed. Dec 8th, 2021
Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Wat moet ik weten over Microsoft SharePoint?

Als u op zoek bent naar een zakelijke applicatie, zoals SharePoint, kan het verwarrend zijn om te weten wat u moet weten. Sommige applicaties maken het gemakkelijk, andere zijn moeilijker, maar met de juiste training hoeft het niet zo te zijn. SharePoint is door veel bedrijven het meest populaire en meest gebruikte platform vanwege het gebruiksgemak en de bijbehorende mogelijkheden. Het gebruik van SharePoint heeft enkele voordelen, zoals het kunnen maken, bijwerken en samenwerken aan documenten binnen het netwerk. Veel applicaties bieden ook de mogelijkheid om in teams en projecten binnen één netwerk te werken. Sharepoint+online top kwaliteit.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Hoewel deze service veel voordelen biedt, is het belangrijk om te weten wat u moet weten voordat u beslist of dit geschikt is voor uw bedrijf. Veel mensen kiezen ervoor om SharePoint aan te schaffen, omdat het een gemakkelijke manier is om informatie tussen medewerkers en afdelingen te delen zonder veel tijd te hoeven besteden aan het installeren van computers en het maken van spreadsheets. Een ander voordeel is dat u informatie naar meerdere websites kunt bijwerken zonder dat u op elke site afzonderlijk hoeft in te loggen. Anderen kiezen ervoor om van deze dienst gebruik te maken omdat ze efficiënter willen werken en minder tijd willen besteden. Ongeacht waarom u voor SharePoint kiest, u zult nog steeds merken dat het een krachtig hulpmiddel is dat u op veel manieren kan helpen.

Hoewel er veel verschillende soorten sites op SharePoint zijn, wordt de hoofdsite intranet genoemd. Dit is de centrale locatie voor alle interne e-mails, werkitems, contactbestanden en meer. Het intranet stelt medewerkers in staat om samen aan projectwerk te werken en tegelijkertijd hun eigen individuele profielen te behouden. Veel bedrijven profiteren van de eConnect-functionaliteit van SharePoint, waarmee bedrijven e-mail, contactgegevens en andere items op één geïntegreerde locatie kunnen integreren. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van eConnect is dat u meerdere applicaties in één kunt integreren zonder dat u uitgebreide programmering of codering nodig heeft.

SharePoint wordt geleverd met veel ingebouwde toepassingen en functies, maar het kan voorkomen dat u deze functionaliteit moet uitbreiden. Microsoft biedt externe ontwikkelaars de mogelijkheid om applicaties en plug-ins voor hun systeem te maken. Deze aanvullende programma's en functies noemen Microsoft SharePoint-invoegtoepassingen en ze zijn in feite een manier voor u om de manier waarop SharePoint werkt aan te passen.

SharePoint is een robuust programma en wordt standaard geleverd met veel van de programma's en functies waar u van bent gaan houden. Er zijn ook applicaties van derden die u kunt kopen en installeren. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een kalender, kunt u er een kopen met veel toeters en bellen. Naast de kalenderapplicatie zijn er ook zoekmachines, bestandsbeheersystemen, betalingsverwerkingsprogramma's en meer ingebouwd in de SharePoint-standaardfuncties.

Het begrijpen van de basisprincipes van SharePoint is een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u compliant blijft in de zakenwereld van vandaag. Als u echter weet wat ik moet weten over Microsoft SharePoint, krijgt u niet precies waar u heen wilt. U moet de tijd nemen om te leren hoe u alle beschikbare functies het beste kunt gebruiken. Als u niet zeker weet hoe u bepaalde functies moet gebruiken, kunt u een professional inhuren om u te helpen leren hoe u deze functies in uw voordeel kunt gebruiken. Er zijn veel dingen die u moet weten over Microsoft SharePoint die echt een verschil kunnen maken in uw bedrijf en in hoe soepel de zaken in uw bedrijf verlopen.

Meer info over dit artikel: Sharepoint modules