Sun. Jul 3rd, 2022
droogmolen voor was
Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een droogmolen is een van de meest veelzijdige en populaire soorten waslijnen die in de Verenigde Staten en de rest van de wereld worden gebruikt. Het is perfect om op te hangen in moeilijk bereikbare plaatsen zoals garages of kasten, of om gewoon een paar broeken en een T-shirt op te hangen. Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding, kunt u overwegen een van deze te kopen.

Het eerste dat u moet weten, is wat een Rotary-lijn maakt. Een droogmolen bestaat uit meerdere buisjes die met een roterende trommel met elkaar verbonden zijn. De trommel heeft aan elk uiteinde twee metalen staven die via een gat in het midden met elkaar zijn verbonden. Wanneer je de lijn aanzet, trekt een kleine motor in de trommel de ene staaf naar beneden en de andere naar beneden. Door deze rotatiebeweging kan de staaf het koord van een hanger opvangen en het omhoog of omlaag trekken, afhankelijk van de grootte van de hanger zelf.

Veel mensen gebruiken de Rotary-lijn ook om kleding op te hangen, omdat het het ophangen van de items hierdoor veel gemakkelijker wordt. Het kan een hele klus zijn om te proberen een zwaar stuk stof te manoeuvreren en alles op één plek te krijgen voordat de draaiende trommel het voor je regelt.

Er zijn ook wisselaars met dit soort drumactie. Ze zijn meestal gemaakt van aluminium en hebben aan één uiteinde een haak. De haak wordt in het gat in het midden van de trommel geplaatst om te voorkomen dat de staaf in contact komt met de kleding. Hangers die van hout zijn gemaakt, kunnen ook werken, maar ze hebben de neiging om te roesten als ze niet goed worden schoongemaakt.

De beste optie die voor de meeste huizen beschikbaar is, is een roterende lijn. Ze maken het schoonmaken een fluitje van een cent, want het enige wat je hoeft te doen is de lijn door de wasmachine en droger te halen en ze hun ding te laten doen.

Een ander voordeel van het hebben van een droogmolen voor wasgoed is het feit dat deze gemakkelijk op te bergen is wanneer deze niet wordt gebruikt. De trommel en de hengels kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een kast of kelder waar ze niet in de knoop raken met andere kleding. Het is zelfs mogelijk om meerdere staven op elkaar te stapelen en ze te draaien om alle kleding er in één keer uit te krijgen. meer informatie droogmolen aanbieding