Sun. Jul 3rd, 2022
Glasfolie zonwerend
Gemiddelde leestijd: 2 minuten

De beste manier om uw huis te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon, is door een raamfolie te gebruiken. Dit soort folie zorgt er niet alleen voor dat uw huis beschermd is tegen de zon, maar voorkomt ook dat ongewenste insecten zoals vliegen en muggen op uw huis terechtkomen.

Zonnestralen zijn een van de belangrijkste bronnen die onze huizen beschadigen. Ze komen uit de richting waar de zonnestralen de aarde raken. Als u het huis tegen deze schadelijke straling wilt beschermen, moet u een beschermende film aanbrengen die ervoor zorgt dat het koel blijft tijdens de zomer en warm tijdens de winter.

Als je huis echter van vinyl is gemaakt, heeft de zon er nog steeds invloed op. Het zal de vinylcoating vervagen, zodat het huis zal worden beschadigd, zelfs als het niet naar de zon is gericht. Er zijn een paar verschillende manieren om uw vinyl te beschermen tegen beschadiging door de zon. U kunt speciale raamfolies laten maken voor vinyl ramen of kiezen voor een eenvoudige raamfolie. Hier zijn de soorten van deze films:

Sun-Rearing Window Film – dit type folie helpt voorkomen dat de zon erdoor komt. De film kan dit omdat hij omhoog komt wanneer de zonnestralen door je ramen komen. Het probleem met dit type film is dat het niet erg lang meegaat. In feite zal het binnen twee tot vier jaar afnemen. Het geeft u dus niet voldoende bescherming om vervaging in de tijd te voorkomen.

Vinyl weerbestendige film – dit type film is zeer effectief. Het beschermt je vinyl tegen de zon en voorkomt ook dat het vervaagt. U hoeft zich geen zorgen te maken over vervaging en het zal zijn effectiviteit niet gemakkelijk verliezen. Het werkt het hele jaar door, dus u hoeft zich geen zorgen te maken of de film effectief zal zijn of niet. Het zal je ook helpen voorkomen dat je het erg moeilijk hebt om een ​​winkel te vinden die de film verkoopt. Het komt vrij vaak voor omdat het erg duurzaam is en lang meegaat.

Voordat u een raamfolie gaat kopen, moet u ervoor zorgen dat deze wordt geleverd met een UV-beschermingsfunctie. Dit betekent dat de film de ultraviolette stralen blokkeert die in de zon aanwezig zijn en die schadelijk kunnen zijn voor uw vinylruiten. Klik hier voor meer informatie zonwerende raamfolie